Menu
0
P(l)ak nu die 10% korting!
Op je deurmat € 3,95(NL) / € 6,95(B)
Tot 22:00 wordt DIRECT verstuurd
GRATIS verzonden bij € 99,- (NL+B)
Nú 10% korting met de code: LENTE10

Klachten

Voor artikelen die niet gepast mogen worden, geldt dat SOSHIN geen retouren accepteert en ook het aankoopbedrag van een artikel niet zal vergoeden wanneer er een gaatje en/of ladder in het artikel is gekomen zodra het artikel uit de verpakking is gehaald. Met onze 15 jaar ervaring hebben we inmiddels gemerkt, dat dit in 99% van de gevallen niet komt door een productiefout, maar doordat er op de verkeerde manier met het artikel is omgegaan. Maar net zo belangrijk is het, dat het voor ons niet meer te beoordelen is óf dit wel het desbetreffende artikel is óf dat dit artikel wel bij ons gekocht is óf dat dit artikel ook het artikel is wat je het laatst hebt besteld (en dus niet ook een jaar daarvoor) óf dat het artikel niet al eerder gepast/gedragen is óf dat je wel de juiste maat hebt genomen van dit artikel (we kunnen niet langskomen om te kijken of je echt zo lang bent of echt dat gewicht hebt) óf dat je inderdaad alle voorzorgsmaatregelen hebt genomen óf dat je toch niet ergens (onbewust) aan bent blijven hangen...

Ben je er toch zeker van dat het gat of de ladder echt niet door jou is ontstaan, dan vragen we je om ons zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen een e-mail te sturen met jouw klacht én het artikel inclusief de volledige verpakking en de pakbon van de bestelling naar ons terug te sturen met daarbij zo goed mogelijk omschreven wat het defect is en wanneer het ontstond. De kosten voor het terugsturen zijn in principe voor eigen rekening, tenzij wij én de fabrikant ook van mening zijn, dat dit een duidelijke productiefout is.

Controleer bij aflevering van je bestelling of het artikel aan de overeenkomst beantwoordt. Is dit het door jouw bestelde artikel, met de juiste kleur en in de juiste maat? 

In verband met de hygiëne mogen veruit de meeste artikelen op de site van SOSHIN niet meer geruild worden nadat het is gepast en ook wordt het aankoopbedrag hiervan niet terugbetaald als het artikel is gepast.  Enkele artikelen mogen wel gepast, maar niet gedragen worden. Bij elk artikel op de site staat daarom ook vermeld onder ALLES WAT JE WILT WETEN of het artikel wel of niet gepast mag worden en ook op het kaartje, dat bij je bestelling wordt gedaan, staat dit nogmaals vermeld.

Let ook op, dat de maataanduidingen en de maattabellen gemiddeldes zijn, die voor de meeste mensen zullen gelden, maar natuurlijk niet voor iedereen. Ieder lichaam is tenslotte uniek, vandaar dat er aan de maataanduidingen en maattabellen geen rechten kunnen worden ontleend. Daarnaast is het voor ons ook niet te checken welke maten jij echt hebt en daarom geldt dus ook dat dit geen reden is om alsnog het artikel te passen en daarna retour te sturen.

Alle geretourneerde artikelen worden scherp gecontroleerd om te kijken of deze gepast of gedragen zijn.  Met 15 jaar ervaring kunnen we dit in de regel gelijk zien, maar bij twijfel zullen we het artikel retour sturen naar de fabrikant om er nogmaals naar te laten kijken. 

Een artikel mag uit de verpakking worden gehaald, maar de verpakking dient te allen tijde onbeschadigd te blijven, dus doe dit alsjeblieft voorzichtig!

Als het artikel niet aan de overeenkomst beantwoordt, meldt dit dan via e-mail binnen dertig (30) dagen na aflevering via ons e-mailadres [email protected] Je bent dit niet verplicht, maar voor ons zou dat natuurlijk wel zo prettig zijn, zodat we weten wat er terugkomt en hoe we iets kunnen verbeteren.

Als blijkt dat het artikel niet aan de overeenkomst beantwoordt en het artikel is niet gepast of gedragen en de verpakking is nog onbeschadigd, dan kun je het artikel retour sturen naar SOSHIN.nl. We willen je vragen om bij de retour-bestelling een briefje of iets dergelijks te doen, zodat we kunnen zien, dat deze retour-bestelling van jou is.

In alle gevallen dien je het artikel ongebruikt, in de originele en onbeschadigde verpakking binnen twee weken nadat je melding hebt gemaakt aan SOSHIN.nl te retourneren. Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, zullen wij het betaalde bedrag van het artikel proberen direct naar je terugstorten. Maximaal kan dit 2 weken duren, maar wij proberen dit direct te doen, nadat we het artikel hebben ontvangen.

Het bedrag van het artikel zal altijd worden teruggestort op de rekening, die je gebruikt hebt om destijds het artikel mee te betalen.

Als het artikel niet op bovenstaande wijze wordt geretourneerd en/of als SOSHIN.nl niet binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de bestelling schriftelijk of per e-mail op de hoogte wordt gebracht van een klacht over één of meerdere artikelen, dan kan het artikel niet meer worden omgeruild en kunnen de kosten van het artikel niet meer worden teruggestort.

De retourkosten (de kosten die jij als klant moet maken om het artikel terug te sturen naar SOSHIN.nl) worden alleen vergoed als sprake is van een ondeugdelijk artikel of van een verkeerde levering door SOSHIN.nl In alle andere gevallen zullen deze retourkosten niet door SOSHIN.nl worden vergoed.

De verzendkosten (de kosten die jij als klant hebt betaald voor het versturen van de bestelling vanaf SOSHIN.nl naar jou) worden volledig vergoed als de complete bestelling in goede orde is ontvangen. Doorgaans wordt dit binnen een paar dagen terugbetaald met een maximum van 14 werkdagen. NB De verzendkosten van bestellingen die niet worden afgehaald bij een afhaallocatie (als jij daarvoor hebt gekozen óf als de vervoerder jouw bestelling niet kon afleveren) en daardoor retour naar SOSHIN komen, worden niet vergoed. Dit geldt ook als een bestelling retour komt, doordat je niet de juiste gegevens hebt ingevuld.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inschrijven

Account aanmaken

Met een account kun je altijd je bestellingen en artikelen terugvinden, een verlanglijstje aanmaken én profiteer je van nog veel meer voordelen!

Account aanmaken

Wat een fantastische keuze!

Je hebt nog geen artikelen in je Shoppingbag

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta