Menu
0
Sinds 2007 online | 56.804 klanten
Wij versturen tot 22:00 uur
1.246 artikelen online
Klanten geven ons een 9,3 !
NÚ 20% korting met code: WINWINWIN

Klachten


Controleer bij aflevering van je bestelling of het artikel aan de overeenkomst beantwoordt. Is dit het door jou bestelde artikel, met de juiste kleur en in de juiste maat? 

In verband met de hygiëne kunnen de meeste artikelen op de site van SOSHIN niet meer geretourneerd worden nadat het is gepast en ook wordt het aankoopbedrag hiervan niet terugbetaald als het artikel is gepast.  Enkele artikelen mogen wel gepast worden, maar niet gedragen. Bij elk artikel op de site staat daarom ook vermeld onder ALLES WAT JE WILT WETEN of het artikel wel of niet gepast mag worden en ook op het kaartje, dat bij je bestelling wordt gedaan, staat dit nogmaals vermeld.

Let ook op, dat de maataanduidingen en de maattabellen gemiddeldes zijn, die voor de meeste mensen zullen gelden, maar natuurlijk niet voor iedereen. Ieder lichaam is tenslotte uniek, vandaar dat er aan de maataanduidingen en maattabellen geen rechten kunnen worden ontleend. Daarnaast is het voor ons ook niet te checken welke maten jij echt hebt en daarom geldt dus ook dat dit geen reden is om alsnog het artikel te passen en daarna retour te sturen. Alle geretourneerde artikelen worden scherp gecontroleerd om te kijken of deze gepast of gedragen zijn.  Met 16 jaar ervaring kunnen we dit in de regel gelijk zien, maar bij twijfel zullen we het artikel retour sturen naar de fabrikant om er nogmaals naar te laten kijken. Een artikel mag uit de verpakking worden gehaald, maar de verpakking dient te allen tijde onbeschadigd te blijven, dus doe dit alsjeblieft voorzichtig!

Als het artikel niet aan de overeenkomst beantwoordt, meldt dit dan via e-mail binnen dertig (30) dagen na aflevering via ons e-mailadres [email protected] Je bent dit niet verplicht, maar voor ons zou dat natuurlijk wel zo prettig zijn, zodat we weten wat er terugkomt en hoe we iets kunnen verbeteren. Als blijkt dat het artikel niet aan de overeenkomst beantwoordt en het artikel is niet gepast of gedragen en de verpakking is nog onbeschadigd, dan kun je het artikel retour sturen naar SOSHIN.nl. We willen je vragen om bij de retour-bestelling een briefje of iets dergelijks te doen, zodat we kunnen zien, dat deze retour-bestelling van jou is.

In alle gevallen dien je het artikel ongebruikt, in de originele en onbeschadigde verpakking binnen twee weken nadat je melding hebt gemaakt aan SOSHIN.nl te retourneren. Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, zullen wij het betaalde bedrag van het artikel proberen direct naar je terugstorten. Maximaal kan dit 2 weken duren, maar wij proberen dit direct te doen, nadat we het artikel hebben ontvangen. Het bedrag van het artikel zal altijd worden teruggestort op de rekening, die je gebruikt hebt om destijds het artikel mee te betalen. Als het artikel niet op bovenstaande wijze wordt geretourneerd en/of als SOSHIN.nl niet binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de bestelling schriftelijk of per e-mail op de hoogte wordt gebracht van een klacht over één of meerdere artikelen, dan kan het artikel niet meer worden omgeruild en kunnen de kosten van het artikel niet meer worden teruggestort.

De retourkosten (de kosten die jij als klant moet maken om het artikel terug te sturen naar SOSHIN.nl) worden alleen vergoed als sprake is van een ondeugdelijk artikel of van een verkeerde levering door SOSHIN.nl In alle andere gevallen zullen deze retourkosten niet door SOSHIN.nl worden vergoed. De verzendkosten (de kosten die jij als klant hebt betaald voor het versturen van de bestelling vanaf SOSHIN.nl naar jou) worden volledig vergoed als de complete bestelling in goede orde is ontvangen. Doorgaans wordt dit binnen een paar dagen terugbetaald met een maximum van 14 werkdagen. NB De verzendkosten van bestellingen die niet worden afgehaald bij een afhaallocatie (als jij daarvoor hebt gekozen óf als de vervoerder jouw bestelling niet kon afleveren) en daardoor retour naar SOSHIN komen, worden niet vergoed. Dit geldt ook als een bestelling retour komt, doordat je niet de juiste gegevens hebt ingevuld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inschrijven

Account aanmaken

Met een account blijven artikelen bewaard in je shoppingbag, kun je bestellingen nakijken en een handig verlanglijstje maken!

Account aanmaken

Al bijna van jou....

Je hebt nog geen artikelen in je Shoppingbag

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta