SOSHIN Beenmode

  • Al 11 jaar de grootste collectie beenmode online!
  • Voor 17:00 uur besteld, wordt dezelfde dag verstuurd!
  • GRATIS verstuurd in NL bij orders boven € 25,00

Over SOSHIN Beenmode

"What if I fall?  Oh, but my darling, what if you fly?"

SOSHIN Beenmode is in 2007 opgericht door Linda van Mil en ontstaan door een gemis aan originaliteit op het gebied van beenmode in zowel het offline als het online aanbod. Zoals alle vrouwen is zij ook altijd op zoek naar artikelen, waarmee je je kunt onderscheiden en het aanbod op dat moment in panty's, stay ups, kousen etc. hield op met een naad of een verdwaald bloemetje.

Daar kon geen genoegen mee worden genomen, omdat ze wist dat het aanbod in het buitenland een stuk groter was. Op eigen houtje heeft ze contact opgenomen met fabrikanten uit alle delen van Europa en zo is er een ruime collectie samengesteld met artikelen die onderscheidend zijn en daarnaast ook een goede kwaliteit garanderen.

Dan is het natuurlijk heel moeilijk een naam te vinden die past bij wat je wilt uitstralen; vrouwelijk, mysterieus, sierlijk en stoer... Opeens schoot haar een liedje te binnen van de Ierse zanger Luka Bloom. Hij zingt over het Ierse meisje Maura O'Halloran dat naar Japan ging om Boeddhist te worden en haar Boeddhistische naam is....SOSHIN. Het voelde direct goed en SOSHIN Beenmode was geboren!

De fabrikanten benaderd, de naam gevonden, tijd voor een mooi logo. Er is een logo ontworpen, dat past bij de collectie en de uitstraling van SOSHIN Beenmode.

Op dit moment bestaat SOSHIN alweer 10 jaar en in deze periode is de collectie enorm uitgebreid met heel veel merken en artikelen, waardoor wij nu één van de grootste online collecties hebben van Europa, die wekelijks verder wordt uitgebreid!

Heel veel shopplezier!

SOSHIN Beenmode
Arij Koplaan 14 F
3132 AA  Vlaardingen
Nederland

Telefoon: 010 - 262 07 55
Email: info@soshin.nl

KvK: 54541549
BTW-NR. NL 851344033 B01

IBAN: NL69 ABNA 0978 6332 88
BIC  : BIC-CODE: ABNANL2A 

SOSHIN Beenmode steunt verschillende goede doelen waaronder:
Stichting AAP: www.aap.nl
KiKa (kinderenkankervrij): www.kika.nl
Stichting Dierenlot: www.dier.nu
KWF Kankerbestrijding: www.kwf.nl 
Amnesty International: www.amnesty.nl 

Brands We Love

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2018 SOSHIN Beenmode - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce