Menu
0
Al 16 jaar online de grootste!
Op je deurmat € 4,95 NL / € 6,95 BE
In neutrale verpakking verzonden
Wij versturen tot 22:00 uur!
** Vanaf € 60,- GRATIS VERSTUURD naar Nederland, België en Duitsland**

Bezorging en kosten

Alle bestellingen worden in een NEUTRALE/DISCRETE verpakking ZONDER LOGO verstuurd. Afhankelijk van de grootte van je order kiezen we voor een brievenbuspakje of een pakket. De factuur zit alleen bij je bestelling, dus deze wordt nooit los naar een factuuradres verstuurd.

Verzendkosten
Huisadres Nederland                         : € 4,95 (Gratis vanaf € 60,-) 

Afhaalpunt Nederland                       : € 6,95 (Gratis vanaf € 60,-)
Huisadres België & Duitsland       : € 6,95 (Gratis vanaf € 60,-)
Afhaalpunt België & Duitsland     : € 8,95 (Gratis vanaf € 60,-)
Huisadres Frankrijk                           : € 9,95 (Gratis n.v.t.)

Huisadres overig Europa*              : € 19,95 (Gratis n.v.t.) 

Verras je vriend of vriendin eens met iets heel origineels en laat je bestelling door ons als een cadeau inpakken en zonder factuur direct doorsturen naar het huisadres van die bofkont of naar je eigen adres of afhaalpunt/ pakket-automaat! Klik HIER voor meer info.

Bestellingen die van maandag t/m vrijdag voor 22:00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog bezorgd bij een PostNL punt.
Bestellingen die na 22:00 uur of in het weekend worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag bezorgd bij een PostNL punt.
Binnen 1 a 2 werkdagen wordt je bestelling van het PostNL punt naar een PostNL sorteercentrum vervoerd.
Zodra je bestelling bij het sorteercentrum aankomt, ontvang je een email met Track & Trace code.
Check deze email/link regelmatig, zodat je ook weet of je order bij de buren of bij een afhaalpunt is bezorgd als je niet thuis was.
Wij bezorgen in bijna alle landen in Europa

Nederland  - Bezorgd in 1 a 2 werkdagen
België        - Bezorgd in 1 a 3 werkdagen
Europa       - Bezorgd in 3 a 5 werkdagen

Als jij jouw naam, huisadres of emailadres niet goed hebt ingevuld en je bestelling daardoor retour komt bij SOSHIN óf wanneer je bestelling ergens anders is bezorgd (bij buren of bij een afhaalpunt oid) en je deze niet op tijd ophaalt waardoor ze wordt teruggestuurd door PostNL naar SOSHIN, dan wordt je bestelling niet nog een keer verstuurd, maar door ons geannuleerd. Het door jou betaalde bedrag voor de artikelen wordt dan binnen 2 weken door ons teruggestort, maar de door jou betaalde verzendkosten worden niet vergoed én we brengen 9,95 euro in rekening voor de extra kosten, die wij hebben moeten maken, zoals het terug laten sturen van de bestelling door PostNL, het weer in de voorraad leggen van de artikelen en alle tijd die we kwijt zijn aan het e-mailen, regelen en terugbetalen. Dit bedrag van 9,95 euro wordt afgetrokken van het door jou betaalde bedrag voor de artikelen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inschrijven

Account aanmaken

Met een account kun je altijd je bestellingen en artikelen terugvinden, een verlanglijstje aanmaken én profiteer je van nog veel meer voordelen!

Account aanmaken

Wat een fantastische keuze!

Je hebt nog geen artikelen in je Shoppingbag

Totaal incl. btw:€0,00
Nog €60,00 voor GRATIS verzending!

Taal & Valuta