Menu
0
16 jaar online | 54.702 klanten
Wij versturen tot 23:00 uur
1.226 artikelen online
Klanten geven ons een 9,3 !
Wij zijn gesloten op vr. 26-4 en zat. 27-4
03Jul2020
Hoe trek je nu goed een panty aan?

Hoe trek je nu goed een panty aan?

Door: Linda van SOSHIN.nlReacties: 3

Het ziet er zo fantastisch uit in een film; een mooie actrice die zonder moeite een panty over haar benen laat glijden. Simpel, vloeiend en o zo charming he?! Maar waarom lijkt het dan bij de meeste van ons alsof je een heel dun vloeipapiertje over een heel groot en onhandig schuurblokje probeert te trekken en dat je er, door er alleen maar naar te kijken, al bijna een ladder in krijgt?  Welnu, dat komt omdat je alle ins and outs (nog) niet kent van de manier waarop je een panty op de juiste manier aan zou moeten trekken, maar daar gaan we vanaf vandaag dus iets aan doen! Met deze tips kun jij straks ook die panty simpel, vloeiend en o zo charming aantrekken, zodat ze veel comfortabeler zit én ook nog eens veel langer meegaat!

Voor we beginnen, hebben we eerst nog een vraag voor je: Zou jij met alleen een panty aan over straat gaan lopen, naar school toe fietsen of op je werk aan durven komen? Nee? Mooi, want dat maakt één van de meest belangrijke punten gelijk duidelijk: een panty is géén broek! En omdat een panty géén broek is, moet je haar dus ook niet proberen aan te trekken als een broek. Werkt niet, houdt ze niet van, moet je dus gewoon echt niet doen.  

TIP 1: Relax...
Ja, je hebt haast en ja, iedereen staat te wachten op je, maar geloof ons; neem die 2 minuten nu even om je panty goed aan te trekken. Pak een stoel of ga even op bed zitten en neem echt even de tijd om dit rustig te doen en je panty goed aan te trekken. Laten we eerlijk zijn, je was toch al te laat (as usual), dus die 2 minuten langer maken dan nu ook niet meer uit ;-)

TIP 2: Handjes & Randjes
Doe als eerste je sieraden af (ringen, horloges, kettinkjes) zodat die niet kunnen blijven haken aan je panty of kousen. Het beste kun je een panty aantrekken met speciale handschoentjes, maar heb je deze niet in huis begin dan in ieder geval wel met verzorgde handen. Dus geen haaltjes aan je nagels of kapotte nagelriemen en smeer je handen goed in met een verzorgende handcrème, zodat ze lekker zacht zijn. Droge, ruwe handen en nylon zijn géén vrienden van elkaar!

TIP 3: Verzorgde voeten = langer genieten van je panty
Vergeet natuurlijk niet dat ditzelfde geldt voor je voeten. Knip je nagels en vijl ze glad, zorg dat je zo min mogelijk harde huid op je voeten hebt en smeer ook je voeten in met een verzorgende crème. Draag je kousen, smeer dan niet(!) je bovenbenen in met een creme. De plakrand gaat daardoor minder plakken en na een tijdje afzakken. Meer tips voor het dragen van stayup kousen vind je trouwens hier.

TIP 4: Uitpakken en rekken
Pak de panty rustig (wij herhalen: RUSTIG) uit de verpakking en rek haar voorzichtig (en nogmaals: VOORZICHTIG) een beetje uit in de lengte, zodat de panty alvast weet wat er gaat gebeuren. Door het rekken van de panty activeer je als het ware de Lycra/elastaan waardoor de panty alvast naar de eigenlijke maat toegaat en ook dit zorgt er weer voor, dat de kans op ladders tijdens het aantrekken wordt verminderd.

TIP 5: Voor of toch achter?
Check even of de panty een voor -en achterkant heeft. Klinkt simpel en dat is het ook, maar sommige panty's zijn voorgevormd en/of hebben een merkje of etiket aan de achterkant van de tailleband zitten en daar kun je dan maar het beste van uitgaan. Kun je geen verschil zien tussen voorkant en achterkant, dan maakt het niet uit hoe je haar aantrekt zolang je de vorige 4 tips maar gebruikt

Zit je lekker, sieraden af, handen en voeten verzorgd, handschoenen aan, de panty rustig uitgepakt en uitgerekt en even de achterkant gecheckt? Mooi, dan gaan we nu met het echte werk beginnen!  Het aantrekken van je panty, stap voor stap:

Rol één been van de panty op met 2 handen vanaf de tailleband tot de teen (zoals je een sokje aandoet bij een kind). Hou het uiteinde vast en steek voorzichtig je tenen in de panty en let er op dat de naad bij de tenen ook precies over het puntje van je tenen loopt.

Trek nu de panty voorzichtig tot net over de hiel. Trek niet te hard; je tenen moeten nog vrijuit kunnen bewegen. Trek de panty niet door over je eerste been, maar laat dit been even met rust en herhaal het aantrekken tot net over de hiel voor je andere been.

Ga weer terug naar het been waarmee je bent begonnen en trek de panty voorzichtig, maar wel gelijk redelijk strak tot over je knie en herhaal dit hierna bij je andere been. Zorg er telkens voor dat de panty niet gaat draaien, dus let er op dat het broekje recht blijft.

Trek nu de panty zachtjes been voor been telkens een beetje hoger zodat de panty gelijkmatig over het hele been zit en er geen verschil ontstaat in kleur. Doe dit met gestrekte vingers, waarbij de binnenkant van je vingers dus op elkaar zitten (meestal de binnenkant van je wijsvinger op de binnenkant van je duim). Dus niet zoals je een broek aantrekt met een 'grijphandje', want dan kun je alsnog met je nagels een gat in je panty trekken!

Oke, we zijn er bijna, maar nu moet je toch echt gaan staan. Trek het broekje rustig omhoog en let er daarbij op dat de panty goed aansluit bij het kruisje. Check of de naad van het broekje aan de voor -en achterkant goed zit (oftewel precies tussen je billen en in het midden van de voorkant) en trek de tailleband tot de gewenste hoogte.

Is de panty gedraaid of zit ze niet helemaal lekker? We snappen dat je geen zin hebt om haar weer opnieuw aan te trekken, maar echt, doe het toch, want een goed aangetrokken panty voorkomt ladders en zorgt er echt voor dat ze de hele dag veel lekkerder zit!

Nog wat handige weetjes:
• Highheels en laarzen met ritjes zijn superleuk, maar panty's en ritsen gaan niet samen
• Hoe meer Lycra of elastaan er in een panty zit, hoe meer stretch er in de panty zit.
• Hoe hoger de denier, hoe dikker en dus steviger de panty zal zijn.
• Toch een klein gaatje in je panty? Tip het gaatje dan aan met blanke nagellak
• Een feest of andere gebeurtenis? Neem een extra panty mee voor de zekerheid!
• En net zo belangrijk… Kies je juiste maat!

Gaat het toch nog verkeerd, lees dan hieronder wat je allemaal nog voor überhandige dingen kunt doen met een kapotte panty! En heb je zelf nog leuke tips, dan horen we dat natuurlijk graag van je!

Rats! Oeps, ladder in je panty… In de prullenbak ermee. Nee, wacht, niet doen! Superirritant, zo’n ladder of gat in de teen van je panty. Maar het is geen reden om haar  weg te gooien: je kunt namelijk geweldige dingen doen met een oude panty.

  1. Stofzuigen maar
    En daar rolt je oorbel onder de kast, of dat ene onmisbare schroefje. Hoe krijg je die nu  weer tevoorschijn? Simpel: bind een stukje panty over de stofzuigerslang en zuigen maar.  Het object wordt tegen de panty aan gezogen maar verdwijnt niet in de slang.
  2. Shine like a diamond
    Hand in het voetje van je panty en lekker wrijven: over je koperen snuisterijen of je leren schoenen: blinken zullen ze!
  3. Afstoffen
    Is het je ook wel eens opgevallen dat er altijd stof aan je panty kleeft? Doe er je voordeel  mee en gebruik haar om mee af te stoffen. Werkt ook voor het verwijderen van katten- en  hondenharen van bijvoorbeeld je bank of kussens. Ideaal!
  4. Pannenspons
    Oude panty’s zijn prima pannensponsjes, ook voor pannen met een teflonlaagje. Beetje afwasmiddel erop en je pannetje is zo weer schoon.
  5. Uien- en knoflookhouder
    Ook zo klaar met die onhandige uiennetjes en al die losse schilletjes overal? Knip het been van een panty, doe er je uien of knoflook in en hang haar op in de keuken. Als je nou toevallig een panty met een mooi dessin hebt, staat het nog leuker.
  6. Paardenstaart
    Knip een reepje van een been van de panty af en je hebt een perfect elastiekje voor je haar (of voor iets anders). Varieer met dikke en dunne elastieken en kleurtjes. Werkt ook met oude maillots of leggings.
  7. Wattenschijfjes
    Zijn de wattenschijfjes net op als je je nagellak eraf wilt poetsen. Geen probleem, met een stukje panty lukt het ook. Je kunt het zelfs gebruiken om make-up te verwijderen en je huid een zacht scrubje te geven. Panty’s zijn namelijk zacht voor je huid, maar net ruw genoeg  om de dode huidcellen mee weg te halen.
  8. Schuren
    Ben je meubels aan het opknappen en schuren? Wrijf met een panty over het oppervlak om te controleren of het mooi glad is. Komt er een haal in, dan moet je nog even verder schuren.
  9. Schone haarborstel
    Niet echt een fijn klusje, het schoonmaken van een vieze haarborstel. Hoeft vanaf nu ook niet meer! Span een stukje panty over je (schone!) borstel heen en druk hem naar beneden zodat de haartjes of pinnetjes er doorheen steken, totdat ze niet meer verder kan. Is je borstel na een tijdje vies en vol haren, dan trek je het stukje panty met alle viezigheid en haren er zo af!
  10. Courgettebeschermer
    Heb je een moestuin met courgettes? Slakken vinden die vaak maar al te lekker. Om te voorkomen dat ze er met jouw maaltje vandoor gaan, schuif je een stuk panty met voet om de nog kleine courgettes heen. Wel even dichtbinden, en laat wat extra ruimte over. Je courgettes groeien lekker door, de panty rekt gewoon mee. En de slakken hebben het nakijken ;-)

Reacties

odette Gybels
Geplaatst op 2023-02-26 10:09:53
heel goede tips om een panty aan te trekken en ook allerhande weetjes nu
hartelijk dank hiervoor
Daisy
Geplaatst op 2022-09-03 09:28:58
Goeie tips vooral van verzorgde voeten die van mij zijn soms droog en daar kunnen de panty's niet tegen krijgt dan gauw rillen in de panty. Voeten goed insmeren met crème en dan de panty aantrekken.
Paul
Geplaatst op 2022-01-29 12:04:54
Gewelig goede tips!
Marrie
Geplaatst op 2022-01-26 15:56:08
Precies op het juiste moment kwamen deze tips. Na heel veel jaren met broeken, was ik ontzettend onhandig geworden met het aantrekken van een panty. Ik meende dat ik vroeger. lenig als ik was, mijn panty gewoon staand aantrok. Dat lukte absoluut niet meer. Stijf? Evenwicht? Ouderdom? Ik moest op de rand van het bed gaan zitten. Wat erg! En nu lees ik dat het de correcte manier is... Nu nog de scherpe randjes van handen en voeten in de gaten houden. Dank dus voor dit advies.

Recente artikelen

03-07-2020
Hoera, mijn panty is kapot!
4 Reacties

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Inschrijven

    Account aanmaken

    Met een account blijven artikelen bewaard in je shoppingbag, kun je bestellingen nakijken en een handig verlanglijstje maken!

    Account aanmaken

    Al bijna van jou....

    Je hebt nog geen artikelen in je Shoppingbag

    Totaal incl. btw:€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.