Menu
0
P(l)ak nog snel 25% korting!
Op je deurmat € 3,95(NL) / € 6,95(B)
Tot 22:00 wordt DIRECT verstuurd
GRATIS verzonden bij € 99,- (NL+B)
Nú 25% korting met de code: mei25

Over SOSHIN.nl

"What if I fall?  Oh, but my darling, what if you fly?"

SOSHIN.nl is in 2007 opgericht door Linda van Mil en ontstaan door een gemis aan originaliteit op het gebied van beenmode in zowel het offline als het online aanbod. Zoals alle vrouwen is zij ook altijd op zoek naar artikelen, waarmee je je kunt onderscheiden en het aanbod op dat moment in panty's, stay ups, kousen etc. hield op met een naad of een verdwaald bloemetje.

Daar kon geen genoegen mee worden genomen, omdat ze wist dat het aanbod in het buitenland een stuk groter was. Op eigen houtje heeft ze contact opgenomen met fabrikanten uit alle delen van Europa en zo is er een ruime collectie samengesteld met artikelen die onderscheidend zijn en daarnaast ook een goede kwaliteit garanderen.

Dan is het natuurlijk heel moeilijk een naam te vinden die past bij wat je wilt uitstralen; vrouwelijk, mysterieus, sierlijk en stoer... Opeens schoot haar een liedje te binnen van de Ierse zanger Luka Bloom. Hij zingt over het Ierse meisje Maura O'Halloran dat naar Japan ging om Boeddhist te worden en haar Boeddhistische naam is....SOSHIN. Het voelde direct goed en SOSHIN.nl was geboren!

De fabrikanten benaderd, de naam gevonden, tijd voor een mooi logo. Er is een logo ontworpen, dat past bij de collectie en de uitstraling van SOSHIN.nl

Op dit moment bestaat SOSHIN.nl alweer 14 jaar en in deze periode is de collectie enorm uitgebreid met heel veel merken en artikelen, waardoor wij nu één van de grootste online collecties hebben van Europa, die wekelijks verder wordt uitgebreid!

Heel veel shopplezier!

Groetjes, Linda


SOSHIN.nl
Taanderijstraat 25 A
3133 ET  Vlaardingen
Nederland

Telefoon: 010 - 262 07 55
Email: [email protected]

KvK: 54541549
BTW-NR. NL 851344033 B01

IBAN: NL69 ABNA 0978 6332 88
BIC  : BIC-CODE: ABNANL2A 

Volg je ons al op Social Media?

  


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inschrijven

Account aanmaken

Met een account kun je altijd je bestellingen en artikelen terugvinden, een verlanglijstje aanmaken én profiteer je van nog veel meer voordelen!

Account aanmaken

Wat een fantastische keuze!

Je hebt nog geen artikelen in je Shoppingbag

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta