Menu
0
16 jaar online | 54.702 klanten
Wij versturen tot 23:00 uur
1.226 artikelen online
Klanten geven ons een 9,3 !
Wij zijn gesloten op vr. 26-4 en zat. 27-4
03Jul2020
Hoera, mijn panty is kapot!

Hoera, mijn panty is kapot!

Door: Linda van SOSHIN.nlReacties: 4

Rats! Oeps, ladder in je panty… In de prullenbak ermee. Nee, wacht, niet doen! Superirritant, zo’n ladder of gat in de teen van je panty, maar het is geen reden om haar  weg te gooien: je kunt namelijk geweldige dingen doen met een oude panty.

1. STOFZUIGEN
En daar rolt je oorbel of dat ene onmisbare schroefje onder de kast… Hoe krijg je die nu weer tevoorschijn? Simpel! Bindt een stukje panty over de stofzuigerslang en hatsakidee, zuigen maar! De oorbel wordt tegen de panty aan gezogen, maar verdwijnt dus niet in de slang zodat je haar makkelijk weer terug hebt!

2. SHINE LIKE A DIAMOND

Doe je hand in het voetje van de panty en alles waar je overheen wrijft, begint te schijnen als een malle! Koperen kannen of leren schoenen, het blinkt de pan uit als jij en je panty ermee klaar zijn!

3. AFSTOFFEN

Is het je weleens opgevallen dat er altijd stof aan je panty kleeft? Doe er dan nu je voordeel mee en gebruik haar om mee af te stoffen. Werkt ook voor het verwijderen van katten -en hondenharen van je bank dus ideaal!

4. DE PANNENSPONS

Oude panty’s zijn ook perfecte pannensponsjes, zelfs voor pannen met een teflonlaagje. Beetje afwasmiddel erop en je pannetje is binnen no-time weer schoon.

5. UIEN -EN KNOFLOOKHOUDER

Heb jij het ook helemaal gehad met die onhandige uiennetjes en al die losse schilletjes overal? Knip dan het been van een panty, doe er de uien of knoflook in en hang het op in de keuken. En heb je een panty met een leuk design dan staat het nog verrassend leuk ook!

6. PAARDENSTAART

Knip een reepje van een van de panty af en je hebt een perfect elastiekje voor je haar of voor iets anders! Je kunt leuk varieren met dikke en dunne pantystukjes en natuurlijk ook met verschillende kleuren.

7. WATTENSCHIJFJES

Zijn de wattenschijfjes net op als je jouw nagellak eraf wilt poetsen? Geen probleem, want met een stukjes panty lukt het ook prima! Je kunt het zelfs gebruiken om make-up te verwijderen en tegelijk je huid een zachte scrub te geven. Panty’s zijn namelijk zacht voor je huid, maar toch net ruw genoeg om dode huidcellen te mee weg te scrubben.

8. SCHUREN

Ben je meubels aan het opknappen en schuren, wrijf dan met een panty over het oppervlak om te controleren of het mooi glad is. Komt er een haal in de panty, dan weet je dat je nog even verder met schuren.

9. SCHONE HAARBORSTEL
Het schoonmaken van een vieze haarborstel is niet echt een heel fijn klusje, maar vanaf nu hoeft dat ook niet meer! Span een stukje panty over je schone borstel heen en druk hem naar beneden zodat de haartjes of pinnetjes er doorheen steken totdat het niet meer verder kan. Is je borstel na een tijdje vies en vol haren dan trek je het stukje panty met alle viezigheid er zo van af.

10. COURGETTEBESCHERMER

Heb je een moestuin met courgettes? Slakken vinden die vaak maar al te lekker, dus om te voorkomen dat zij er met jouw maaltje vandoor gaan
, schuif je een stuk panty met voet om de nog kleine courgettes heen. Wel even dichtbinden en laat wat extra ruimte over, zodat de panty mee kan rekken met de groeiende courgettes. En de slakken? Door de bescherming van de panty hebben die het nakijken!

Reacties

Winnie
Geplaatst op 2024-04-20 04:24:09
Ladder in je panty? Daarom is het altijd handig om twee paar van dezelfde panty's te kopen. Als de eerste pardoes een ladder heeft, pak je gewoon een nieuwe. En als die ook eenmaal zijn beste tijd heeft gehad, knip je de pijp van beide beschadigde panty's af en maak je van twee oude panty's weer een nieuwe!
Minz
Geplaatst op 2023-11-08 15:00:13
Die stofzuigertip is top! Hoef ik niet steeds die stofzuigerzak door te spitten :)
Jacqueline
Geplaatst op 2023-10-19 09:12:16
Een oude panty kun je ook gebruiken over de borstel van je dansschoenen om de suede zolen op te ruwen. Daarna trek je de panty met klein laagje suede eraf zodat het borsteltje bruikbaar blijft.
Verona
Geplaatst op 2023-06-02 15:08:24
een panty gebruiken als elastiekje voor je paardenstaart deed ik al tijdens mijn turn carrière, de andere Tips moet ik zeker nog een keer gaan uitproberen!
Anna Lorene van Munster
Geplaatst op 2023-01-08 18:52:15
Leuke tips!

Recente artikelen

03-07-2020
Hoera, mijn panty is kapot!
4 Reacties

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Inschrijven

    Account aanmaken

    Met een account blijven artikelen bewaard in je shoppingbag, kun je bestellingen nakijken en een handig verlanglijstje maken!

    Account aanmaken

    Al bijna van jou....

    Je hebt nog geen artikelen in je Shoppingbag

    Totaal incl. btw:€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.