Menu
0
Happy New Sale! 25% korting!
Op je deurmat € 3,95(NL) / € 6,95(B)
Tot 22:00 wordt DIRECT verstuurd
GRATIS verzonden bij € 99,- (NL+B)
20Apr2021
Avondklok zorgt voor recordverkoop erotische lingerie

Avondklok zorgt voor recordverkoop erotische lingerie

Door: Linda van SOSHINReacties: 0

Je vergeet het misschien al bijna, maar we zitten al sinds half januari 's avonds vooral binnen. De avondklok ging 22 januari in. In plaats van de deur uitgaan blijven we vaker binnen en dat zien wij ook. We merken een toename in de verkoop van lingerie en vooral de 'spannende setjes' gaan als warme broodjes over de toonbank. Er wordt dus niet alleen geklust in huis, maar ook gewerkt aan een spannender seksleven.

Sexy lingerie

De webshop ziet dat er een run is ontstaan op onder andere sexy body's, catsuits en jarretelgordels. Zo houden we onszelf thuis blijkbaar lekker bezig tijdens de avonduren.

Normaal gesproken is het in deze periode heel druk met de verkoop van allerlei soorten panty’s, leggings en maillots, maar door de lockdown is dat een stuk minder geworden. Veel mensen werken natuurlijk thuis en er worden geen feestjes of verjaardagen gevierd. Wat we alleen direct na het instellen van de avondklok eind januari zagen gebeuren, was dat de verkoop van alle lingerie artikelen ineens door het dak ging en met name de sexy artikelen vlogen de shop uit.

Spannende lingerie maakt ons leven leuker

We hebben natuurlijk weinig te doen momenteel. Uit eten gaan of even de kroeg induiken is er voorlopig nog niet bij. Streamingdiensten hebben we ook zo goed als uitgespeeld. Door de verlenging van de avondklok verwachten we dat de verkoop van spannende lingerie voor in de slaapkamer voorlopig alleen nog maar zal toenemen. “Natuurlijk hopen wij ook dat deze hele corona-periode zo snel mogelijk voorbij is, maar voor ons is dit wel een geluk bij een ongeluk. Iedereen denkt dat elke online shop het net zo goed doet als Coolblue of Amazon, maar wij zijn een klein bedrijf. Doorgaans verkopen we wel heel veel panty’s, maar door de lockdown viel die verkoop ineens heel hard terug. Hiermee maken we het omzetverlies toch weer goed én geven we onze klanten ook nog iets leuks te doen in de avond.’’

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven

  Account aanmaken

  Met een account kun je altijd je bestellingen en artikelen terugvinden, een verlanglijstje aanmaken én profiteer je van nog veel meer voordelen!

  Account aanmaken

  Wat een fantastische keuze!

  Je hebt nog geen artikelen in je Shoppingbag

  Totaal incl. btw:€0,00

  Verzendkosten berekenen

  Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.